Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag måste bära mer än jag har krafter till






När inga ord finns mer

inget hopp

och

bördan blir för svår att bära


Tänker jag på mina lyckliga dagar

som ger mig kraft

att leva i nuet


Mycket falla i glömska

och

mycket förlåtas


Men det går inte att glömma

de där utsagda ord


Det går aldrig att glömma ...




Fri vers av Sladjana Zubcevic VIP
Läst 614 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2008-12-19 21:34



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Vackert- insiktsfullt och berörande
2008-12-20

  KristinaE
trösteord - vackert skrivna!
2008-12-20

  -Ulla Tilemo- VIP
Ingen går fri från svårigheter. I människans spår följer olyckor, sjukdom, död.....
Som jag ser det är den stora skillnaden helt enkelt hur man förhåller sig till det man drabbas av.
Din text andas mellan raderna, så som det känns när sorgen kommer ikapp. Julen är en sådan tid för mig. Kanske också för dig.
Det blir tungt.....dina ord kunde ha varit mina.
Trösten är det vackra man fick dela.
Sorgen är kärlekens pris.
Bokmärker
2008-12-20

  dalida_bl
Sumeja....
JAG TROR ATT DE SVÅRA TIDEN HAR HJÄLPT MIG ATT FÖRSTÅ BÄTTRE ÄN FÖRUT HUR OÄNDLIGT RIKT OCH VACKERT LIV ÄR PÅ ALLA SÄTT, OCH ATT SÅ MÅNGA SAKER SOM MAN GÅR OMKRING OCH BEKYMMRAR SIG ÖVER INTE HAR NÅGON SOM HELST BETYDELSE.

Isak Dinesen
2008-12-20

  Eva Langrath VIP
Svåra minnen ger sår i själen som tar tid att läka.

Eva
2008-12-20

  Betlehemsstjärnan VIP
Vackert och mycket sant. /B
2008-12-19

  anits VIP
Skönt att försöka leva i nuet, men
svåra minnen kan man nog aldrig
glömma
2008-12-19

    vide
sant... skönt om man kan njuta av minnen...
2008-12-19

  friheten
Nej, sant, det går inte glömma!
2008-12-19

    Al Lanzon
Låter vettigt! Komma ihåg det positiva och glömma det andra!
2008-12-19

  Angeldust
Perfekt skrivet vännen, hämta krafter att leva i nuet.Kram Sunny <3
2008-12-19
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic VIP