Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

just nu

just nu,
känns det som att livet går emot bättre tider

just nu,
känns det som att jag snart kommer att le igen

just nu,
för första gången på länge är jag glad

just nu,
så leker livet




Fri vers av kajsakimmegren
Läst 255 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-12-19 22:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kajsakimmegren