Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hej! Nu är jag tillbaka, behövde lite....tid och luft. Och ja, jag har funnit kärlek, jag har funnit livet och jag har funnit lyckan!


Såriga läppar men ett varmt hjärta

Du kom in i mitt liv som ett ljus
en stråle som sjöng efter längtan.
För ett år sedan började allt och nu är jag mitt i det.

Det som är så fantastiskt.
Vid juletider är det nog som bäst.
Julgran, knäck och dig.
Vackra du.

Det finns inte ord nog för att säga hur mycket jag älskar dig.
Du är min stråle och jag är din sol.
Jag vet inte hur jag ska beskriva, jag vet inte hur jag ska säga...
mer än att jag älskar dig.




Fri vers av poemthing
Läst 308 gånger
Publicerad 2008-12-19 22:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

poemthing
poemthing