Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tårar

 

***** ***** 

Innan

jag

når

kudden

 

Har

tårarna

nått

dit

***** *****




Fri vers av friheten
Läst 1024 gånger och applåderad av 44 personer
Publicerad 2008-12-20 11:25



Bookmark and Share


  Betlehemsstjärnan VIP
Jag börjar ju gråta av dina ord här!!!!!!
sååå sant och fantastiskt berörande/B
2009-01-09

    Cajsa
Ord som berör
2009-01-04

  Bibbi VIP
SÅÅÅ BERÖRANDE!
Applåd!
2009-01-04

  Maria T
Ett tåreflöde
Mycket smärtsamt
2008-12-25

  Cosmic Johanna
Finns många ledsna och missförstådda, som kan känna igen sig i denna, det fina är att kunna uttrycka det man känner,det är frihet, kram cosmci J
2008-12-23

    Tokvilse
Vackert och sorgligt.
2008-12-22

  aol
så självklar poesi du bara sätter på det vita arket bravo
2008-12-22

  Angeldust
Få ord, men som säger så otroligt mycket.Kram Sunny <3
2008-12-21

  Gunilla VIP
Wow!
Så fin!
Applåder!
2008-12-21

  devilsangel
precis så..det är saknad....väldigt fint skrivet
2008-12-21

  Lejonhjärtas poesi
Sorgens våta kudde, poesi som känns och berör.
2008-12-21

  Losnall
Dina ord förmedlar något. Det behöver inte alltid vara många ord, budskapet kommer fram ändå.

Vackert.
2008-12-21

    cilja
jag tycker att du skriver gripande och målande. det är en konst. fortsätt med det. få ord som förmedlar mycket.
2008-12-21

  Blåbäret
smärta som känns i raderna här...väl fångat och förmedlat...
2008-12-21

  Michaela Dutius
vacker - i få ord berättar din text om din sorg
2008-12-20

  ¤Anne¤
vackert skrivet!
2008-12-20

  JenniferOlsson
Vad vackert ^w^ (ursäkta smilisen)
2008-12-20

  Bodil Sandberg VIP
Här faller sorgens tårar tätt..starkt och vackert min vän!!
2008-12-20

  Emilia Berg
Träffsäkert
2008-12-20

  Eva Enjebo/Drugge VIP
Å den griper tag
sorgsen o vacker
2008-12-20

  Sladjana Zubcevic VIP
Underbart skrivet min vän.
2008-12-20

    sunnanvind
Tack för att du skickade hit mig! Kanonfint skrivet! Applåd! O Bokmärke!
2008-12-20

  Ewa-Britt Nilson VIP
Ohhh kära nån...
Vad har hänt...
Kära nån...
Rader som i en tar
Oj så Du det har...
2008-12-20

    Lindizz
sorgen känns, tårar som flödar, hoppas det lättar.
2008-12-20

    ej medlem längre
Det är så tungt att vara mitt inne i en saknads och sorgeperiod.. hoppas det lättar snart..
2008-12-20

  karenina VIP
fylld av känslor som når ända in
2008-12-20
  > Nästa text
< Föregående

friheten
friheten