Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

överstrukna ord

överstrukna ord och
utrivna sidor
för att jag har ingenting att säga




Fri vers av Såpbubbla
Läst 390 gånger
Publicerad 2008-12-20 13:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Såpbubbla
Såpbubbla