Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nej

& tankar som aldrig blev tänkta
& ord som aldrig blev sagda
& allting som aldrig blev av




Fri vers av Såpbubbla
Läst 337 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-12-20 13:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Såpbubbla
Såpbubbla