Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Någonstans finns det ett kärlekshav






Han bjuder mig i sitt liv

och

vänlig se han till

att hans dörr står öppen för mig,

att hans själ står öppen för mig


Han är mitt stearin i ljuset

och

ljus utan stearin

kan inte brinna


Han är mitt ljus

i slutet av tunneln

som jag nu går genom


Jag är som en våg

som

snart ska återförenas

med havet




Fri vers av Sladjana Zubcevic
Läst 734 gånger och applåderad av 27 personer
Publicerad 2008-12-20 16:06



Bookmark and Share


  Eaglemountains VIP
Vackert, saknar ord .....
2008-12-27

  Losnall
Vackert.

Äkta poesi enligt mig.
2008-12-21

  Michaela Dutius
som en våg som snart ska återförenas med havet- så vackert
2008-12-20

    ej medlem längre
Att som en våg.. svalla ut i ett "kärlekshav" är en fantastiskt vacker bild.
2008-12-20

  JNI
du finner så vackert din tråd genom texten !
hoppas verkligen ljuset skiner allt starkare för var dag :)
2008-12-20

  anits VIP
Så vackert och berörande
2008-12-20

  Svartsilver
Väldigt mycket kärlek och hopp, tycker om!!
2008-12-20

  friheten
underbar skriven, läs Ewa-Britts dikt om dig
kram
2008-12-20

  KristinaE
läser dina rader och följer med ut i havets oändlighet.. hoppas på att det är ett varmt hav - ljuv poesi!
2008-12-20

  aol
så gripandepoesi
2008-12-20

  Mygg
Så fin och hoppfull.
2008-12-20
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic