Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kom ihåg (mina nya ordspåk I)

 

 

Om du lever

LEV




Fri vers av Annika Gustafsson
Läst 583 gånger
Publicerad 2008-12-20 16:28



Bookmark and Share


    Syrak
viktig tycker jag. Lev nu, morgon dagen har sitt att levas också.
2012-01-16

  Fredric
Tack!
2009-01-21

  Måna N. Berger
Första budordet! Livet är ett mirakel.
2008-12-20

  Söder
hjärta!
2008-12-20
  > Nästa text
< Föregående

Annika Gustafsson
Annika Gustafsson