Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som inget vet

 

så lätt det är

förhastade slutsatser

om medmänniskan

 

så svårt det är

att lyssna in en annan

människas hjärtslag och puls




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 206 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-12-20 19:01



Bookmark and Share


  KristinaE
ja, hur lätt tolkar vi inte något annat än vad just den medmänniskan menade med sina hjärtslags ord.. gott poetat!
2008-12-20

  Ewa-Britt Nilson VIP
Ja vad vet man
om sin nästa bara
det lilla och kanske
bara det bästa... Inte
om det gått illa...
2008-12-20
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP