Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En midsommardag

Lyssna
efter det som drar bort

En vinge
vidrörde kragen ett ögonblick -
    försvann mellan träden

Långsamt
kommer koltrastens inlägg,
och en trött rödhake;

det är som någon
    vänder sig bort
    tappar intresset
och börjar gå. Går sakta
från den blommande ängen

            
        




Fri vers av Björn Nilsson VIP
Läst 401 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-12-20 20:53



Bookmark and Share


  vera gade VIP
lyssna
en vinge
långsamt
vänder sig bort..
åh nej-åh nej!
lyssna!
snön!
2008-12-20
  > Nästa text
< Föregående

Björn Nilsson
Björn Nilsson VIP