Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oförsonlighetens grin

 

oförsonligheten försöker nå mig

igen

jag springer finner utvägar

 

oförsonligheten vill mig något

nyfikenheten får mig att stanna

 

oförsonlighetens grin har skrämt mig

länge nog

tar upp kampen nu äntligen

 

tar jag upp kampen och ser

förvånat att

det inte var som jag trodde

 

 




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 189 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-12-20 22:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP