Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Han såg runt hörn

 

min älskade såg saker

begrep sådant

som jag inte förstod

medan han levde

 

nu är det uppenbart att han hade rätt




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 194 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-12-20 22:56



Bookmark and Share


    sunnanvind
SAKNAD.....Kram!
2008-12-20

  KristinaE
visa män är goda män - gott att möta dem och känna sig led i deras värme!
2008-12-20
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP