Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Över land och hav

 

Ett barn börjar sin färd
i fantasins underbara värld

Från himmel vatten och berg
fantasin fått dess färg

Outgrundliga och leende
med allra vackraste utseende

Tar fantasin slut sen?
Nejdu, min vackra vän

Fantasin finns där hemmavid
och ser till att komma nattetid

I drömmarnas värld
där barnet börjar sin färd


©Susanne Strömstedt




Fri vers av SusanneStrömstedt
Läst 457 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-12-21 08:29



Bookmark and Share


  Yvonne
Vackert. Gillar uppställningen och rimmen. Applåd.
2008-12-21
  > Nästa text
< Föregående

SusanneStrömstedt
SusanneStrömstedt