Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt gör ont efter dig






Det är vinden

som torkar av mitt ansikte


Ensam nu


men


Minnet

binder mig vid ditt namn


Av mig återstår endast du

och

av dig återstår endast jag


Allt gör ont efter dig ...


Efter dig

ser jag mitt liv

som

ett straff




Fri vers av Sladjana Zubcevic
Läst 788 gånger och applåderad av 34 personer
Publicerad 2008-12-21 18:17



Bookmark and Share


    CHS
vackert och fruktansvärt. applåder för det renande i att kunna skriva om det svåraste.
2009-01-11

  Yrre VIP
Så hjärtskärande.
2008-12-27

  Eaglemountains VIP
berörande, gripande .....
2008-12-27

  Cosmic Johanna
AJ!, Det kändes ända hit, det är tungt med trasiga hjärtan, men bra för skrivarlusten....I know, Cosmic J
2008-12-22

  karenina VIP
stor smärta i dina väl förmedlade ord
2008-12-22

  © anakreon VIP
Hörde jag någon viska Karin Boye?
Carl-Erik
applåderar
2008-12-22

  aol
s oerhört gripande stark poesi
2008-12-22

  kärleks ängel
otroligt stark tomhet!
kram
2008-12-22

  * Ammi *
gör ont att läsa, livet ett straff, nej så är det väl ändå inte...? men jag förstår din smärta och saknad
kram
2008-12-22

  Maria T
Minnet finns alltid kvar.
Dikt som berör
2008-12-21

  anits VIP
Mycket berörande
2008-12-21

  Elaine.S VIP
"Minnet

binder mig vid ditt namn"

Fint skrivet!!
2008-12-21

    Lindizz
så fint skrivet om den stora saknaden och tomheten efter någon speciell.
2008-12-21

  devilsangel
Du beskriver så vackert saknad och tomhet efter någon man verkligen älskat...
2008-12-21

  friheten
Oja, det gör ont, när den försvinner
2008-12-21

  Dumlekola
=0(
...tråkigt...
2008-12-21
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic