Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag kan se, jag kan se!

Vet du
jag såg en snöstjärna i dag
Jag menar
verkligen såg den
Så underbart vacker

Vet du
jag såg mitt barns ansikte i dag
Jag menar
verkligen såg det
Så underbart vacker

Jag har haft min syn i över 40 år,
men det känns som det är först nu som jag verkligen kan se




Fri vers av Therés
Läst 315 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-12-22 00:50



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Helt underbar text om att verkligen se det som funnits där innan men man inte riktigt sett.
2009-02-08
  > Nästa text
< Föregående

Therés
Therés

Mina favoriter
Klockan
Kom alla troll!