Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ju konstigare man skriver ju mer uppmärksamhet får man känns det som. Så nu ska jag skriva något också...för jag kan ;)


Tolka det här den som kan!? jag kan med skriva konstigt *skratt*

Din hud är som en vacker gås mot en grön himmel

Mina fötter söker dina och vi blir sju...åtta...

...ja nästan nio

Luften fullständigt dryper av svett

och där

där borta

ser jag det som inte syns




Fri vers av Therés
Läst 288 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-12-22 01:08



Bookmark and Share


    tramp
Ja jädrans…här snackar vi Global warming när tom himlen blitt grön och det osynliga synligt
whats next ?

Applåd !
2008-12-29
  > Nästa text
< Föregående

Therés
Therés

Mina favoriter
Klockan
Kom alla troll!