Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
sammanslagning-


Fågelfest

Bestämd min, skarpt öga
mössan aningen på sned-
blåmesen tar plats

Talgoxens kvivitt:
mer frö ville sitta fint-
dagen är längre!

Folkhemsgrå pilfink
fågelproletariat-
mångfald ger styrka




Bunden vers (Haiku) av vera gade VIP
Läst 550 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-12-22 11:56

Författaren vera gade gick bort 2013. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  1up
Tranströmer-likt. Gillas!
2009-02-05

    papillon
Instämmer med Björn
2008-12-22

  Björn Nilsson VIP
Så är det, blåmesen är en riktig liten hårding! Bra karakteristik!
2008-12-22
  > Nästa text
< Föregående

vera gade
vera gade VIP