Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din själ seglar bredvid min





Skuggorna förmörkas

stjärna vid stjärna tänds

och

längtan i natten känns


I drömmarnas hav

seglar min själ in

seglar utan ro

min själ in till din


Långt bort till främmande land

och

långt över havet

färdats jag


Slutligen kom jag hit

till dig


och


Nu seglar din själ bredvid min







Fri vers av Sladjana Zubcevic
Läst 705 gånger och applåderad av 25 personer
Publicerad 2008-12-22 16:50



Bookmark and Share


  Eaglemountains VIP
"I drömmarnas hav

seglar min själ in

seglar utan ro

min själ in till din"

Vackert skrivet .....
2008-12-27

  Cosmic Johanna
vackert landskap, du har talang, cosmic J
2008-12-23

  devilsangel
Vackert och kärleksfullt som alltid från dig
2008-12-22

  anits VIP
underbart ljuvligt
2008-12-22

  Ewa-Britt Nilson VIP
Där norrskenet
flammar därifrån
jag stammar och
önskar att Du skall
komma till ro och
på hoppet alltid tro!
*****************
2008-12-22

  Nasrin
ljuvligt och vackert!
2008-12-22

    Al Lanzon
Vackert skrivet!
2008-12-22

  JNI
Jaaa .. det är så ljuvliga tankar och ser varje stjärna som glimmar

Vackert !
2008-12-22

  aol
så sagolikt vackert
2008-12-22

  Anna Liljestrand
Fin inre bild du skapar!!
2008-12-22
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic