Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag ska tämja er

 

som en domptör

ska jag tämja dem

de ska inte tro att de

kommer ut när de vill

 

det är jag som bestämmer

 

över orden

som ser till att de inte

härjar fritt i tron att

de gör som de vill

 

det är jag som bestämmer

 

orden är

mina tankar

tankarna är

mina ord

 

de vänjer sig snart vid att själva bestämma

 

en dag kanske de styr mitt liv

vi vänjer oss snabbt vid ord

och tanken följer med

 

än så länge är det jag som bestämmer

 

 

 

 

 

 




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 197 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-12-22 22:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP