Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När?

När kommer jag att komma på nånting själv?
När kommer jag att kunna själv beskriva vad som pågår?
När kommer jag att sluta att ta allt från andra?

För jag hatar att jag älskar dig
Och jag älskar dig så mycket
Att jag hatar mig

Men det har jag inte kommit på själv
Är det mindre värt då?

Och alla mina texter ser likadana ut
Jag har säkert snott det av nån




Fri vers av Nora B
Läst 234 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-12-22 22:58



Bookmark and Share


    enna
Och värre är att varenda liten bokstav som vi använder är fullkomligt stulen:)
2008-12-22
  > Nästa text
< Föregående

Nora B
Nora B