Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vem av oss är den största Idioten? Är det du? Är det jag? Är det den som beter sig svinaktigt? Eller är det den som ändå väntar?


Idioten

Idioten sitter och väntar på ett samtal
Idioten ringer
Idioten svarar
Idioten vill att Idioten ska komma över, nu
Idioten vill komma över, nu
Idioten känner att det nog är lite sent ändå
Idioten säger att Idioten förstår
Idioten säger att Idioten ska ringa imorgon istället kanske
Idioten säger att Idioten inte kan planera någonting i förväg
Idioten säger att det är nu eller aldrig
Idioten hatar Idioten
Idioten älskar Idioten
Idioten lägger på
Idioten gråter
Idioten vill inte komma över längre
Idioten kommer över ändå




Fri vers av Nora B
Läst 387 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-12-22 23:23



Bookmark and Share


  guld
faan. nora. vilken bra jävla text.
2009-11-19

    Al Lanzon
Helt klockrent vad jag känner igen mig!
2008-12-22
  > Nästa text
< Föregående

Nora B
Nora B