Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag trodde det var så självklart liksom.


typ typiskt.





Och jag är så trött på att
möta kylan så fort jag
väljer att gå utanför dörren
trött på röda näsor
och iskalla händer,

försöker hitta lyckan
bland dina skulderblad

mamma säger att
letar man efter något
så måste man leta
där det ligger!

det var väl vid den tidpunkten
det slog mig, att jag borde
leta någon annanstans
än hos
dig


.





Fri vers av Solstorm
Läst 423 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2008-12-28 22:35



Bookmark and Share


    Liiinahw
Träffar mitt hjärta med alla dina ord
Tack för att du skriver, sluta aldrig med det <3
2009-02-08

  Miss Pauline
du träffar alltid en känsla, vet inte hur du gör.
sjukt duktig.
2009-01-03
  > Nästa text
< Föregående

Solstorm
Solstorm