Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Även jag behöver få vara liten ibland

 

Ta hand om mig

och tillåt mig

vara liten ibland

 

Annars klarar jag inte av

att vara stor

 

 

 




Fri vers av VildLilja
Läst 462 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-12-23 05:27



Bookmark and Share


    eva m h
"Barnet buret bär den vuxne" - Gunnar Edberg
2008-12-30

  Bjarne Nordbö
Just på pricken rätt uttryckt.
2008-12-23
  > Nästa text
< Föregående

VildLilja
VildLilja

Mina favoriter
Äntligen fri
Drunknad