Varför ljuga och blunda?" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Varför ljuga och blunda?


Låt oss göra det rätt

 

Vi skulle kunna
kyssa varandras
ögonlock hela livet

Men jag föredrar att se

 

 

 




Fri vers av VildLilja
Läst 469 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-12-23 05:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

VildLilja
VildLilja

Mina favoriter
Äntligen fri
Drunknad