Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så skrik lilla lärka, skrik

 

För jag ska springa
genom ängar och skogar
som om jag blev fem år igen

Jag ska klättra i bergen
sjunga ut från klipporna
och jag ska alltid hålla tummarna
för att få se ett Lodjur

Jag ska låta den instängda fågeln
få luft under vingarna
och flyga dit den vill

Det är dags att släppa mig lös
befria mig från mig själv

Så skrik lilla lärka, Skrik
För nu får du
använda din röst till det du vill.




Fri vers av VildLilja
Läst 429 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-12-23 05:49



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Outstanding
2011-07-03

  Anna*
Suverän frihetsdoftande text med styrka!
2010-01-24

    eva m h
Frihetsdikt
2008-12-30
  > Nästa text
< Föregående

VildLilja
VildLilja

Mina favoriter
Äntligen fri
Drunknad