Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

om vi har råd...



mamma och pappa grälar
om pengar som är slut
räckte inte till hyran den här månaden

eller amorteringarna
eller nåt sånt

det är tydligen mitt fel
dom köpte för dyra julklappar
säger mamma

pappa säger att
vi inte borde ha köpt den där
fina skinkan

eller calvadosen
eller nåt sånt

jag behöver inga julklappar
jag behöver inte nån skinka
eller calvados

jag behöver bara nya strumpor
och gärna en julgran
om det går

inte så viktigt egentligen heller
men det vore roligt om tomten kom

om vi har råd...






Fri vers av Staffan Welroos VIP
Läst 335 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-12-23 16:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Staffan Welroos
Staffan Welroos VIP