Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min önskan till Er

 

Till Er mina kära läsare

Till Er mina finaste vänner

Till Er mina trogna poeter

 

önskar jag ALLT GOTT

 

Till Dig som tillbringar helgen i ensamhet

som känner livets tyngd i hjärtat

önskar jag lättare bördor

 

Till Dig som har ansvar för många och vill

att alla ska ha det bra och njuta

önskar jag styrka och uthållighet

 

Till Dig som inte vet hur

du ska få julen att gå ihop

önskar jag ett mirakel

 

Min ensamma jul kom av sig

för att två små änglabarn

bad mig komma till dem på julafton

 

Livet är fullt av överraskningar

Det är aldrig fel att hoppas

och tro på vändande skepp

 

 




Övriga genrer av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 194 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-12-23 22:29



Bookmark and Share


  friheten
TAck!
2008-12-24

  Ilona _L
Allt gott till dig Ulla!
2008-12-24

  Lejonhjärtas poesi
Underbart och jag önskar dig en fridfull jul med änglabarnen, julekramar!
2008-12-24

  Maria Zena Viklund
"Livet är fullt av överraskningar

Det är aldrig fel att hoppas

och tro på vändande skepp"

vackert!

och God Jul önskar jag dig!
2008-12-23

  Sladjana Zubcevic VIP
"Livet är fullt av överraskningar

Det är aldrig fel att hoppas

och tro på vändande skepp"
Underbart skrivet min vän.
Kram
2008-12-23

  Mona*
Ha en underbar jul!
2008-12-23

  Eva Langrath VIP
Livet tar den väg det tar och överraksar oss ofta. Tack för din fina önskan till oss. God Jul

Eva
2008-12-23

  Njord
Härligt med överraskningar
God Jul
2008-12-23
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP