Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Detta är min julklapp till dig Hanna, du är viktig för mig<3


Jag behöver inte leta efter ett "heart of gold" för jag har redan funnit ett...

Min kära kära hanna,

att du finns i mitt liv 

gör det 

v a c k r a r e 

för din skönhet har inga

gränser

 

Jag önskar att jag kunde bära din sorg

för det gör så ont i mig att se dig lida

(jag hatar världen för att de kan göra så mot min 

vackra, fina, underbara 

Hanna)

Jag tror inte att du förstår 

hur glad jag blir varje gång

jag ser

dig. 

Och att jag saknar 

din varma hand att hålla i skolan,

alla dina fantastiska skratt

och hur du kunde få den gråaste av dagar 

att glänsa. 

 

Och du vet att min hand alltid finns här att hålla i om du skulle 

behöva mig någon gång.




Fri vers av tatjana
Läst 470 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-12-24 10:53



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
"I´ve been a miner for a heart of gold".
Bra låt!
2008-12-24

  Amy
Älskade Johanna, vad vackert skrivet! Jag älskar dig så mycket, och jag saknar dig varje dag!!
Min sorg kommer ta slut, allt jobbigt tar slut någon gång, men vår kärlek till varandra kommer aldrig försvinna, jag älskar dig för mycket!!
På samma sätt som du finns där för mig så finns jag alltid där för dig, vilken tid som helst på dygnet!
Ha en underbar jul finaste, underbara du, så hoppas jag att vi ses snart!
Hanna <3 Johanna för alltid
2008-12-24
  > Nästa text
< Föregående

tatjana
tatjana