Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bättre sent än aldrig (eller tidigt)

 

Vill på bästa sätt önska dig en skön julhelg

ge dig en djup julkyss med smak av glögg

lägga mina varma, lätt darrande händer

mot dina mjuka julskinkor

viska: julen kommer nu

jag vill låta naglarna krulla ditt hår

min röst ge dig krusningar i hjärtat

Jag vill lacka på dig

smälta ner av din beröring

ge ett vackert bomärke i din själ

 

Sen river vi silkespapper från varann

sopar bort frigolit

och njuter av varandras innehåll

i en lång

skön jul...

 

 

 

 




Fri vers av Lyckohäxan Enediel
Läst 496 gånger och applåderad av 30 personer
Publicerad 2009-01-08 18:42



Bookmark and Share


  micke marin
ho ho ho, vi kör en jul till tycker jag!
God Jul dåra!
2009-01-09

  Lejonhjärtas poesi
En alldeles underbar pirrande julhälsning och det är aldrig för sent ska gudarna veta och julen varar än till påska. En önskan som denna är heller aldrig för tidig!
2009-01-09

  Eva Enjebo/Drugge VIP
Slurp :-)
2009-01-08

  © anakreon VIP
Mums filibaba!
Carl-Erik
2009-01-08

  Ewa-Britt Nilson VIP
Tjusigt!
Helt i min smak
Passion!
2009-01-08

  KristinaE
.. att njuta är säkert inte vare sig för sent elller för tidigt - det bara måste göras - skön text!
2009-01-08

  Annette Andersson
Vilken njutning att läsa denna text!
Nu vet jag hur och med vem jag ska fira julen 2009...
2009-01-08

    Damir
Hon är tillbaka! Du får en alltid att le på ett olämpligt sätt, tack :)
2009-01-08

  Blåbäret
men hallå...jul kan man väl fira lite när som...;) så underbart mysigt att jag blir sugen på pepparkakor igen...sött sött och en jul när den är som godast...
2009-01-08

  JNI
vilken poet !!

så vacker återkomst och skulle om "han" vilja göra om julen eller se fram emot nästa redan nu :)
2009-01-08
  > Nästa text
< Föregående

Lyckohäxan Enediel
Lyckohäxan Enediel

Mina favoriter
tack månen
Du