Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Doft av nektar

 

som skira rosenblad

dansar dina toner

runt min hjässa

som mjuka kyssar

smeker de min kind

bakom slutna ögonlock

ser jag hur de stilla

faller på min bädd

och doften utav

nektar sprider sig........

 




Fri vers av papessa
Läst 616 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2008-12-24 09:22



Bookmark and Share


  aol
mmmmmmm underbar poesi
2010-10-31

    wildrosen
mmmhh vackert...
2009-01-29

  Bodil Sandberg
Härlig poesi om stundens magi..underbart!!
2009-01-06

  Lejonhjärtas poesi
Vacker poesi och jag önskar dig en fridfull Jul
2008-12-24

  friheten
Vacker skriven
2008-12-24

    Maria Malm
Drömskt och fylld av njutning..vackert..
2008-12-24

    ej medlem längre
Vackert.. som en symbolmättad bild från en dröm
2008-12-24

  Ewa-Britt Nilson VIP
Rätt doft
även mild
kan gör en
av glädje vild!
Vackert skrivet!
2008-12-24

  thyra
Sinnligt vackert!
2008-12-24
  > Nästa text
< Föregående

papessa
papessa

Mina favoriter
Den grundläggande gåvan