Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

klippan

Man söker i mängden, man viskar i
st. Darwins katedral man slår sig förgäves
för bröstet
man ropar högt i natten efter ljuset som
aldrig slocknar och Han står där, urtidsklippan
lika trygg som alltid, väntande
Han bor i ett ljus dit ingen kan komma, men ändå
står Hans famn öppen för alla
Han är vägen, sanningen och livet!
Någon har stämt möte med dig... Gud!




Fri vers av palle
Läst 322 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-12-24 09:28



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Amen!
Darwin är i helvetet. Dawkins är på väg dit. Men den som tror på Jesus har en framtid och ett hopp.
2008-12-24
  > Nästa text
< Föregående

palle
palle