Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till Martti - senryu


Svart- brun - gul - vit
är människopaletten

samma hjärta




Bunden vers (Haiku) av vera gade VIP
Läst 260 gånger
Publicerad 2008-12-24 09:32

Författaren vera gade gick bort 2013. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Björn Nilsson VIP
Vilken Martti tänkte jag - men det måste ju vara Ahtisaari!
2008-12-24
  > Nästa text
< Föregående

vera gade
vera gade VIP