Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längtan

Brister allt, när drömmen slutligen vaknar?
Eller bär morgonen sin egen stumma längtan
svarar inte ekot alltid, när ropet ebbar ut
önskar att man visste när ögon gråtits torra
mitt mod kunde varit större när lejonen hörs morra
Far, jag vill göra rätt
och det är aldrig lätt, den läxan har jag lärt mig
fast ändå tycks det mig som om jag något glömt
Jag drömmer, jag längtar till landet där ovan där
inget mer ska vara av tvivelaktig karaktär...




Fri vers av palle
Läst 314 gånger
Publicerad 2008-12-24 09:32



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Det är viljan som räknas.
2008-12-24
  > Nästa text
< Föregående

palle
palle