Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
... och så var det då jul - igen!


JUL

Jultomten jazzar
finner ej sin rätta plats
granens ljus lättfärdigt lyser
nattens allvar kryper på

Julen är här
julen strålar
juletid är över oss
julefrid råder?

Den gamle tomten tvekar
drar sig uti skägget,
är detta verkligen den verkliga julen?
med alla sina juleljus.




Fri vers av Nils Sondefors
Läst 641 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-12-24 10:51



Bookmark and Share


  Lady Alassa
när många inte är så snälla som oss
anar man att tomten fruktar irrbloss
2009-12-20

  Cris
Är detta verkliga julen? ja så kan man undra, när dimman tassar på utanför och vinden viner.
2008-12-24
  > Nästa text
< Föregående

Nils Sondefors
Nils Sondefors