Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

broderier

ett leende genom tårarna,
mitt tunna nätverk av sorg och diamanter
rivs isär;
ras mot golvet

stillsamt böjer du dig ner
& börjar brodera
en solstråle i dammet




Fri vers av gultparaply
Läst 435 gånger
Publicerad 2005-08-21 01:56



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jättefint beskrivet, gillar verkligen!
2005-08-21
  > Nästa text
< Föregående

gultparaply