Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

och över din näsa spreds den första snön

natten är gjord av bläck
dina fingrar är svarta och blå varje morgon
(skrivstilsmönster på din kind)
och på taket kan man se
en tom fläck där stjärnorna inte lyst

där brukar du stå och
fingra på himlen tills den börjar gråta

kaleidoskåpen samlar på
vita pappersark som du




Fri vers av gultparaply
Läst 491 gånger
Publicerad 2005-08-21 01:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

gultparaply