Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Så länge livet är att gå ett steg i taget kanske det går att leva det


Ett parti schack




Tre månader senare
ett liv
längesedan nött

mitt namn inristat
evigt där
kalkstenen bär

alla mina namn



blodröd sol vänder
varje sten
längtar orden

dofterna kallade mig

fotsulorna
värmer spår genom snön

och frosten skulle aldrig mer sjunga min själ














Fri vers av halmstrå
Läst 313 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-12-24 15:51



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
"och frosten skulle aldrig mer sjunga min själ"
ja
ett
steg i taget

då går det - det är enda sättet
2008-12-27

    papillon
Befriande avskalat skriven, ja längst in är sorgen och saknaden evig men går att bära, ett steg i taget.
2008-12-25

  korpfjäder
aningar av sorgen som kanske måste bli när man lämnar något bakom sig?
2008-12-24
  > Nästa text
< Föregående

halmstrå
halmstrå