Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du känner din avlägsna själ






Du stirrade tårögd i kalla nätter

och

såg en måne med stenhjärta



Tiden passerade dig


men


Var inte ledsen

min älskade vän


En annan bättre värld

väntar på alla

det väntar också på dig och mig



därför


Aldrig avstå från

ditt minne

din själs ögon

och

aldrig slå ihop vingarna



Det är din själ

ditt innersta jag

som bär den djupare sanningen







Fri vers av Sladjana Zubcevic
Läst 553 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2008-12-24 20:42



Bookmark and Share


  Eaglemountains VIP
Mycket vackert .....kramar/T
2008-12-27

    Miss Bea
Very Good!

/Miss Bea
2008-12-26

    Al Lanzon
Vackert med sant slut!


Det är din själ

ditt innersta jag

som bär den djupare sanningen
2008-12-25

    Ken Cassel
VACKERT


Kramar
:)
2008-12-25

  JLindh
Så gripande vackert, mina tårar som faller
innehåller den önskan så, tack vännen
2008-12-24

  anits VIP
Vackert skrivit
2008-12-24

  dalida_bl
Men Sumeja så fint....*ler sött*(povescu te sa sobom u Södermalm) he..he

Aldrig avstå från

ditt minne

din själs ögon

och

aldrig slå ihop vingarna....
2008-12-24

  Annie b'larsson VIP
Jag har lite svårt med titeln, men jag gillar texten i det stora hela, särskilt början och slutet.
2008-12-24

  Ewa-Britt Nilson VIP
Keep going!
Never give up!
You never know
what´s waiting
around the corner!
2008-12-24
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic