Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En bit ny väg

Ur tidlöshetens Gehenna
uret slår

förlöser timmarnas smärta
tidlöshetens band -
tankarnas fångenskap

vränger sig ur tvångströjan

sekunderna tickar på
mäter ut en ny periods
återlösning -

tomhet
tystnad - en sekund, två...




Fri vers av vera gade VIP
Läst 462 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-12-24 21:26

Författaren vera gade gick bort 2013. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  vera gade VIP
tack Björn, ett nytt försök....
2008-12-25

  Björn Nilsson VIP
"Ur", "uret", "ur". Är det kanske inte ett "ur" för mycket?

Snart dras den oändliga vägen ut över ett nytt årsskifte. Vad väntar oss nedåt vägen månntro?
2008-12-25
  > Nästa text
< Föregående

vera gade
vera gade VIP