Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Då är det kärlek

 

om kärlek är

när någon står och ser

ömt på mig fast jag snarkar

 

om kärlek är

att bli struken över kinden

med öga i hand

 

om kärlek är

att ta min hand

när jag gråter

 

om kärlek är

att bara finnas

tillsammans i närhet

 

då är det kärlek jag saknar

 




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 195 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-12-24 22:10



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Visst är det kärlek, och du skaldar om den på ett vackert sorgesamt sätt.

Eva
2008-12-25

  aol
j såsant du skriver kände hur hjärtat brände till
2008-12-25

  Vilsen Annette-hittar vägen
Något så otroligt vackert kunde du skriva om detta. Massa applåder!
2008-12-25

  KristinaE
.. visst så är det kärlek det du så vackert beskriver - visst så är vi många som saknar denna nära kärlek att både få ge och ta emot!
2008-12-25

  friheten
Slutet säger allt
2008-12-24

  Sladjana Zubcevic
"då är det kärlek jag saknar!
Så vackert skrivet vännen.
Kram
2008-12-24
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP