Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagen efter

juldagen 2008 ,en inre frid gör sig blid

sprider sig här inuti, här vill jag bo i min ro

bara flyta runt utan krav utan måsten

o vad skönt .. jag tog  just ett beslut

att gå ut ,en skogspromenad på snöklädd

terräng. se det tysta och vackra, andas in

en fridens ting, som naturen har för alla och envar

som tar sig tid att gå,en promenad,o ett ,djupt andetag 

lyft din blick och se sig omkring  ,  mötet med naturens kraft

 och ro som alltid bestå  ,alla är välkomna precis som de är

för att ta emot naturens sköna och gröna  atmosfär

Det är kallt där ute i blåsten, men där i nne mitt i skogen

där bor ju träden ,så ståtliga och vackra,

robusta  för vinden , som ett omhuldande

skydd , dit blåsten inte når så kylan

blir då inte svår.....njut för allt du får...




Fri vers av maryann
Läst 279 gånger
Publicerad 2008-12-25 12:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

maryann
maryann