Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Man kan faktiskt inte leva enbart på minnen
Livet är helt enkelt en sorglig sång ibland



Dyster betraktelse

 

nu när han inte

längre är hos mig

behöver jag honom

mer

än då han fanns

 

det är ingen tröst att minnas

när smärtan

aldrig släpper och knivar

vrider sig runt

mitt hjärta

 

nätters drömmar

handlar bara

om honom

uppvaknandets grymhet

går inte att uttala




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 186 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-12-25 14:19



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Kramar till dig i mörkret! Bra skrivet!
2008-12-27

  Eva Langrath VIP
Stor kram mitt i smärtan och insikten som lyser igenom att det
är dags att ta ett steg till.


Eva
2008-12-25

  kia k-n
Jag känner hur sorgen och smärtan vibrerar genom varje ord.
Nej...minnen är ingen tröst när smärtan skär en i strimlor inifrån.
Det man får klamra sig fast vid är den intellektuella vetskapen att smärtan så småningom dämpas och går att leva med även om sorgen blir en del av det nya livsmönstret.
Det finns fortfarande ljus och glädje kvar som gör livet värt att leva - även om det inte känns så just nu.
Stor kram , mitt i mörkret.
2008-12-25
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP