Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För mig du är så kär

Skiftande i stolen du är
Kan aldrig vara still kan aldrig vara här
Borta i tankar och drömmar du alltid är
Varför kan du inte bara se rakt ut att jag har dig så kär?
Din oro försöker du att inte visa fast du vet att jag kan se att den är där
Jag kan ej ljuga dölja att jag vet, för jag har dig så kär
Du vet ju att jag alltid vill ha dig där jag är




Fri vers av Erev
Läst 360 gånger
Publicerad 2008-12-25 17:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Erev
Erev