Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(klaustrofobiskt elände framstår mest när det blir för trångt i huvudet)


klaustrofobiskt elände

vakna
vi
rymmer
vad exakt vad
behöver egentligen vi
?

vi behöver inte
"dom"
för de spyr bara
om jag knystar

vakna ur
mardrömsnätter
vi kan

gå härifrån

gå til the end of
tiden
tills vi väger på
världen ände
och Gud
knuffar oss över
kanten

och förtvivlan
förvirringen
kaoset
rädslan för att aldrig passa in
hungern
&
kylan,
äntligen kan vi
glömma dem

jag skulle gömma mig
innanför mina
egna ögonlock i en
oändlighet

och jag kan inte
tänka att du en dag
slagit ditt
sista hjärtslag
utan att
världen går under

när armageddon kommer

ses vi i nangiala då?


älskar dig mamma




Fri vers av Sandrew
Läst 499 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2008-12-26 00:17



Bookmark and Share


  mmalouu
Gillar slutet
2008-12-27

  twothousandmiles
du lämnar mig med knuten i hjärtat,
- riktigt bra
2008-12-26
  > Nästa text
< Föregående

Sandrew