Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad har jag nu gjort? Byggt eller rivit?

Oj då, jag vet inte om jag gjort någonting fel med att komma hem till dig.
Följa med mina bröder utan att vara inbjuden bara vara en överraskning.
En dålig och ångest fylld överraskning kan jag tänka mig.
När vi åkte till dig och gick till dig lägenhet tänkte jag "vad fan gör jag?!" Det enda svaret jag fick var: "...." Ingenting. Så mycket tankar om dig. Detta har antagligen varit en av mina värsta december månader någonsin. Den förra var underbar. Denna är förjävlig.
Vad fan skulle du spela Polly för förut?! Och varför i helvete sa du att jag skulle spela min låt, när du vet att du har fått tystnadsplikt?!
Jag älskar dig och kommer alltid att göra. Jag älskar många.
Men jag försöker likaså gro ett hat inom mig till dig så att jag skulle slippa bli som mitt ex. Men det är dock annorlunda.

Big Fish: "När jag mötte mitt livs kärlek så stod tiden still".

Hoppas fan aldrig att du läser detta. Precis som att du inte fick läsa på den andra och de dikterna. Men detta är ingen dikt.

Har jag byggt våran vänskap till en bättre vänskap, efter denna kväll, eller har jag rivit den med mina bara händer? Eller står den helt jävla totalt still?!




Övriga genrer av Dumb
Läst 183 gånger
Publicerad 2008-12-26 00:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dumb