Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lalalala! XD


Vi sjöng lite falskare för varje sekund som gick.

Vi sjöng alltid
Lite mer falskt
För varje sekund.


Och vi sjöng
Sönder våra
Röster,


Bara för att
Vi ville att
Någon skulle,


Höra att vi,
Behövde hjälp,
Men ingen hörde.




Fri vers av Rakhyvel
Läst 302 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-12-26 03:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rakhyvel
Rakhyvel