Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dikterna jag skriver handlar inte om MITT liv!


Din lillasyster's namn är inristat i dina ögon.

Allt du gjorde,
Var att döda
Din lillasyster.


Och allt din
Lillasyster
Gjorde,


Var att le,
Även om
Det gjorde,


Så mycket
Ondare än
Att bara ge upp.


(Och det ända din
Lillasyster gör nu,
Är att hata dig.)




Fri vers av Rakhyvel
Läst 307 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-12-26 03:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rakhyvel
Rakhyvel