Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag äter ordentligt och dikten handlar inte om mig!


Låt oss blunda åt att jag inte äter längre.

Vi kan väl,
Göra som
Vi alltid gör?


Låssas att vi
Såg att jag
Åt upp,


Den dära
Äckliga potatisen,
Och att jag


Aldrig sprang
Ut till toaletten,
Och lät mina


Tjocka fingrar
Göra sig av
Med din mat.


Som du
Lagat till
Mig.




Fri vers av Rakhyvel
Läst 329 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-12-26 03:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rakhyvel
Rakhyvel