Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Handlar inte om MITT liv!


Ni vet att mat inte är skapat för eran dotter.

Visst har ni,
Slutat lekt gudar
För det måste


Göra så ont
Att se att
Era krafter,


Aldrig skulle
Få eran
Farligt smala,


Dotter att
Svälja en
Matbit, någonsin


Igen.


(För eran dotter
Behöver inte mer
Fett på sig.)




Fri vers av Rakhyvel
Läst 350 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-12-26 03:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rakhyvel
Rakhyvel