Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fredag.....hör ni vilket vackert ord.....f r e d a g


Snart är det över

 

Två dagars julångest

det får räcka för i år

fredagskvällen på ett spår

jag då mycket bättre mår

 

Inga mer julrim

gröten är slut

dagen blir hos vänner

strax är det hela över

 

tänk så mycket ångest för så lite

 

Vaknade lycklig som ett barn

och hoppas fler känner som jag

äntligen julbefriad

 

 




Övriga genrer av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 211 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2008-12-26 09:11



Bookmark and Share


  Gunilla VIP
Julbefrielsen kom

ångesten
laddade gångna jular
och upptäckten
att julen blir
vad man gör den till.
- Ytterligare dagar
att genomleva
så gott man bara
förmår.
2008-12-28

  Eva Langrath VIP
Känslan du så träffande beskriver delar du nog med många.

Eva
2008-12-27

  Njord
Julen är ett tillfälle att bara vara ensam och ha det skönt.
Alla dagar är inte så vilsamma. Men jag förstår att många kan känna som du skriver i din text. Fortsätt vara lycklig för inför det vanliga
2008-12-26

    ej medlem längre
Hej Allu!!! haha
Imorgon blir det pizza och sovmorgon!!!
Japp, skönt att det är över. Gillar nyårsfirandet bättre:)))
2008-12-26

  * Ammi *
Just så ..
din "rackare", jag som trodde jag fått en ny skrivarvän haha!!
Men nu går vi mot ljusare tider igen, så skönt, många kramar vännen!
2008-12-26

  glittertindra
jo, denna julångest.. den är inte att leka med...
2008-12-26

    sunnanvind
Önskar dig en riktigt Skön Fredag! :))
2008-12-26

  kath
... vilken skön text .. ha en alldeles underbar fredag :)
2008-12-26

  Larz Gustafsson VIP
Ja. Det är skönt att skiten är över.
För mig var julen över redan i går.
Och egentligen var den över redan för flera år sedan.
Detta totalt onödiga och vedervärdiga spektakel som man pådyvlat oss.
2008-12-26
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP